Wij bouwen websites en maken video

Mms logo k

Wat vinden klanten?

You go, Harm

Na een eerdere, langdurige werkrelatie met Harm in een 'vorig leven', waarbij hij jarenlang een grote, complexe website perfect op orde, stabiel en telkens vernieuwd wist te houden belde ik hem -letterlijk- vlák voor het einde van 2017 voor het meedenken, produceren en beheren van een kleine website voor een nieuw, klein reisbureau. In 'no-time' waren wij uitgerold, op een uitermate vlotte en prettige manier, namelijk: 'op z'n Harms'. Dat wil zeggen: Harm houdt de klant bij de les en niet andersom (- maar misschien is dat 'bij de les houden' in dit geval ook wel geïnspireerd door die eerdere langdurige werkrelatie...) Harm denkt méé, verplaatst zich uitstekend in de klant, is proactief, komt met uitermate zinnige suggesties, zowel procesmatig als beheersmatig , en zelfs: artistieke bijdragen. You go, Harm!

Erik Helleman
Website: www.ultimatetracks.nl

Héle goede service en kwaliteit! Bedankt!

Wij zijn heel erg tevreden! Onze vernieuwde website is met dank aan MMS nu veel duidelijker en professioneler. Ook is alles erg snel geregeld en werd heel goed doorgesproken. Het resultaat is super!!
Kortom: een op maat gemaakte website, goed overleg en duidelijkheid en vooral héle goede service en kwaliteit! Bedankt!
 
Stefan & Ingrid Fens, Hoveniersbedrijf Fens.
Website: www.hoveniersbedrijffens.nl

MultiMediaSupport is een aanwinst voor ons

MultiMedia Support verzorgt al sinds 2005 onze website. Voor ons van belang, omdat de informatie over onze activiteiten zo duidelijk en foutloos naar belangstellenden gaat. De bezoekers van onze site zijn op zoek naar zaken als agenda, planning, activiteiten en prijzen die overzichtelijk op de site staan vermeld. De site is prima toegankelijk en aangevuld met foto's en film.
Wij zijn erg blij met zo'n 3000 bezoekers per maand. Daarnaast hebben we inmiddels meer dan 4000 abonnees op onze nieuwsbrief.
Kortom, MultiMediaSupport is een aanwinst voor ons.

Toine van de Goolberg, condite-hersteltrainer
Website: www.toinevandegoolberg.nl

Samenspraak en snelle dienstverlening

Wij van de NFP, Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie volgens de Psychosomatiek, zijn in 2005 overgestapt met onze website naar MultiMediaSupport. Deze overstap is onze professionaliteit ten goede gekomen. Ook een website moet met zijn tijd mee gaan en de technieken veranderen snel.
Samenspraak binnen het tot stand komen van het ontwerp en de snelle dienstverlening voor wat betreft  het onderhoud van de site,  is wat ons betreft als zeer positief ervaren.

Marion Mol, Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie volgens de Psychosomatiek
website: www.kngf-nfp.nl

MultiMediaSupport: zonder zorgen een professionele website

Sinds september 2005 heeft de Vereniging Leidinggevenden Fysiotherapie (VLF) een nieuwe website. Dank zij MultiMediaSupport is er een mooie en klantvriendelijke website gekomen. Voor de VLF is de website een onmisbare schakel in de communicatie van het bestuur naar de leden en vice versa en voor de leden onderling. MMS verzorgt al vele jaren naar volle tevredenheid onze website.
Het VLF-bestuur is blij met de kwaliteit, de snelle dienstverlening en de adviezen van Harm Askes, die tevens veel aandacht heeft voor onze specifieke wensen.
Dank zij Harm Askes hebben wij zonder zorgen een professionele website.

Bert Risseeuw - secretaris Vereniging Leidinggevenden Fysiotherapie (VLF)
Website: www.vlfnl.nl

Oog voor efficiëntie, kwaliteit en bruikbaarheid

In de oogheelkundige zorg zijn veel verschillende beroepsgroepen werkzaam. De orthoptist is één van hen. In 1958 rondden de eerste orthoptisten hun opleiding af en werd ook de Nederlandse Vereniging van Orthoptisten opgericht. Sinds die tijd heeft het beroep niet stilgestaan, maar hebben enorme ontwikkelingen plaatsgevonden. Een professionele website is dan ook onmisbaar.
Multimediasupport verzorgt al vele jaren naar volle tevredenheid de website van onze beroepsvereniging. Dit is een van onze visitekaartjes naar het grote publiek en moet dus perfect in orde zijn. Met gerichte suggesties, aandacht voor persoonlijke wensen, perfectie en details, is Harm Askes daarin een grote steun.
De ontwikkeling van de website en een landelijke database voor het online invoeren en evalueren van de behandeling van het lui oog was een enorme klus. MultiMediaSupport ontwierp een bruikbare databank en gaf ook inhoudelijke suggesties ter optimalisering.
Ook de databank om artikelen op te vragen van alle jaargangen van het Tijdschrift voor Orthoptie is met behulp van Multimediasupport tot stand gekomen.

Kortom: Multimediasupport = Oog voor efficiëntie, kwaliteit en bruikbaarheid!

Namens de PR commissie van de Nederlandse Vereniging van Orthoptisten
Website: www.orthoptie.nl

Wat vinden klanten nog meer?

Multimediasupport heeft kennis van zaken en waardevolle ideeën

Fysio4deel is een nieuw bedrijf en daarom moest er onder andere een website gebouwd worden. Multimediasupport heeft dit voor ons gedaan, en naar volle tevredenheid.
Onze site is precies geworden zoals we deze voor ogen hadden en dan met extra mogelijkheden waar we zelf niet aan gedacht hebben.
Multimediasupport geeft advies en denkt mee, wij vinden dat heel prettig want Multimediasupport heeft kennis van zaken en waardevolle ideeën. De lijnen zijn kort, de communicatie is direct en het contact altijd snel gemaakt. Wij vinden dit een hele prettige manier van werken. Multimediasupport is echt een zakenpartner.

Peter Kruft, directeur Fysio4deel
Website: www.fysio4deel.nl

Het is zeer prettig werken met MultiMediaSupport

MultiMediaSupport is al sinds vele jaren onze partner als webbouwer en webmaster. Het is zeer prettig werken met Harm Askes. Harm  denkt pro-actief mee mbt onze wensen en het up-to-date houden van onze website. De gemaakte afspraken worden correct en tijdig nagekomen. Kortom, een betrouwbare partij waar wij graag mee samenwerken.

Gerard van Biesen, GVB Interimwerk B.V.
Website: www.gvbinterimwerk.nl

Supersnel op mijn wenken bediend

MMS bouwt en beheert mijn website. Niet een dagvullende klus, maar ik word altijd supersnel op mijn wenken bediend.
MMS schroomt ook niet ongevraagd advies te geven, of ideeën voor vernieuwing: altijd zinnig.
Kortom: met MMS heb ik een waardevolle werkrelatie!

Mik van den Noort - onafhankelijk executive coach/bestuursadviseur
Website: www.mikvandennoort.nl

We zijn zeer tevreden en hebben er veel profijt van

Het was een goede keuze om Harm te benaderen voor het ontwerpen van een website voor ons bedrijf.
Na een paar richtlijnen te hebben doorgenomen, wist hij precies wat de bedoeling was.
We zijn zeer tevreden en hebben er veel profijt van.
 
Autosloperij Meijer
Website: www.autosloperijleeuwarden.nl

Adequate communicatie en het constructief meedenken

Onze samenwerking met Multimediasupport kenmerkt zich door de adequate communicatie en het constructief meedenken. Van het design en onderhoud van onze websites tot de productie van ons E-book past er één woord: kwaliteit.

Johan Lambeck, Voorzitter International Aquatic Therapy Foundation, Valens, Zwitserland
Websites: www.halliwicktherapy.org en www.badragazringmethod.org

We hebben geen moment spijt gehad


Multimediasupport heeft voor een ander bedrijf van ons de website gebouwd. Dat is zo goed gegaan dat we hebben besloten ook met onze website van Fysio Sport & Training over te stappen naar Multimediasupport. De directe communicatie, korte responstijd en de professionele werkwijze waren voor ons reden genoeg om over te stappen. We hebben daar geen moment spijt van gehad.

Peter Kruft, mede-eigenaar Fysio Sport & Training
Website: www.fysiosportentraining.nl

­